Zege Vitesse A1, toch uitschakeling

25 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Vitesse/AGOVV A1 heeft de laatste poulewedstrijd in de bekercompetitie met 5-1 gewonnen bij Argon. De ploeg van trainer Marino Pusic is niettemin uitgeschakeld.

Vitesse speelde een slordige eerste helft, maar kreeg tegen het goed meevoetballende Argon toch een aantal kansen. Wimilio Vink en Adnane Tighadouini schoten echter naast. Bij een kans voor Argon moest doelman Patrick ter Mate van Vitesse handelend optreden.
Vitesse verhoogde na rust het tempo en dat bleek teveel voor de thuisclub. Binnen tien munten scoorden Mo Osman (kopbal op aangeven Tighdouini) en Gregory Viereck vanuit de rebound na een goede actie van Vink. Mike Vreekamp verzuimde vrij voor de Argon-doelman kort na de 0-2 het duel al vroeg te beslissen.
Argon scoorde na een kwartier tegen (1-2), maar via Tighadouini, Vink en weer Tighadouini, na een prima pass van Lauk Beumer, drukte Vitesse het klasseverschil ook in cijfers uit.
Voor trainer Marino Pusic was het goed om te zien dat de invallers Lauk Beumer, Benjamin Roemeon, Leroy Neumann en Nigel Burleson een goede indruk achter lieten.