‘Zakelijk’ VVO mist heel veel kansen

10 april 2011 | Van onze AS-redactie

VVO heeft zondag een verplicht nummer afgewerkt tegen SC Oranje. De Velpse ploeg won in 4F tegen de nummer laatst SC Oranje met 5-1. “Een zakelijke overwinning en snel vergeten”, zei VVO-trainer Hans Liethof.

Het duel op sportpark De Pinkenberg begon een kwartier te laat, omdat de bezoekers niet op tijd arriveerden. VVO kwam na 20 minuten door een benutte strafschop van Ted Bronkhorst op 1-0. Op slag van rust zorgde Rudy Aziz voor 2-0.
VVO liet vele kansen liggen, maar een kwartier na de hervatting viel toch de 3-0. Bronkhorst, die al een reeks mogelijkheden om zeep had geholpen, was de maker. Mike Grondman zorgde na een corner van Aziz voor 4-0.
Een mislukte uitrap van doelman Frans Budel van VVO leidde tot de 4-1, waarna Rudy Aziz na een pass van Ted Bronkhorst de eindstand op 5-1 bepaalde.
“Een zakelijke overwinning, maar verder moeten we er gezien het aantal gemiste kansen maar het zwijgen toe doen”, zei Hans Liethof, trainer van VVO. “We zijn met de allerbeste bedoelingen aan deze wedstrijd begonnen, maar dat is er niet helemaal uitgekomen. Maar dat had ook met het erbarmelijk slechte veld te maken.”

Uitslagen 4F
VDZ – Eldenia                     3-4
VVO – SC Oranje                5-1
Driel – Elistha                     2-0
HAVO – Arnhemia             2-0
DVOL – ONA ’53                2-3
AZ 2000 – SDOO               2-4