Wolf en Lankwarden: winst eigen teams

10 november 2010 | Van onze AS-redactie

Elsweide wint zaterdag zijn eerste competitieduel in 3A. Trainer Ferenc Wolf: “Het wordt tegen Alverna 3-1. In aflevering 10 van ‘De 13 voorspellingen’ is ESCA-trainer Chris Lankwarden overtuigd van een zege van ESCA bij Barneveld: 0-3. 

Ferenc Wolf en Cris Lankwarden voorspellen bij slechts 4 wedstrijden dezelfde ’toto-uitslag’. Alleen bij SML-Viod verwachten beiden ook dezelfde eindstand: 2-0.
Wolf ziet Vitesse ook in de vijfde wedstrijd na het vertrek van Theo Bos niet tot winst komen. De trainer van Elsweide verwacht in Venlo bij VVV een gelijkspel: 1-1. ESCA-trainer Chris Lankwarden, een fervent aanhanger van Vitesse, is optimistischer gestemd als het gaat om de de kansen van de ploeg van Hans van Arum in Limburg: 1-2. De topper Bemmel-Presikhaaf in de tweede klasse I eindigt volgens Lankwarden in een overtuigende 3-0 zege voor FC Presikhaaf. Wolf houdt het op een gelijkspel: 2-2.

In het algemeen klassement gaat Frans Budel, doelman van VVO, met 16 punten aan kop. Jara Arends van FC Presikhaaf volgt met 15 punten, Joris Schemkes van VDZ staat derde met 14 punten.
Wekelijks tippen twee prominenten 13 wedstrijden uit het regionale voetbal. Een goed voorspelde uitslag levert 3 punten op, een juiste ‘toto-uitslag’ is nog altijd goed voor 1 punt. De AS-redactie houdt een klassement bij.

Klik hier voor de voorspellingen van Chris Lankwarden en Ferenc Wolf.