Willie Willems weg bij AVW ’66

29 augustus 2014 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

AVW ’66 moet al weer op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Willie Willems, bezig aan zijn eerste seizoen bij de tweedeklasser, heeft zijn taken bij de Westervoortse voetbalclub wegens een reorganisatie binnen zijn werkkring per direct neergelegd.

In een persbericht laat het bestuur van AVW ’66 weten dat Willems door veranderingen in zijn werkkring niet in staat is om zijn functie als hoofdtrainer binnen de Westervoortse vereniging te vervullen. ‘Hij zal avonden en ook zaterdagen werken. Dat is niet te verenigen met zijn functie als hoofdtrainer bij AVW ’66’.
Het bestuur betreurt het vertrek van Willems. ‘Jammer, maar in deze tijd is zijn keuze heel begrijpelijk en moeten wij dat respecteren’.
Voorzitter Paul Janssen van AVW ’66 spreekt van een enorme aderlating voor de selectie van AVW ’66. “Nog maar kort gestart met de aanvang van het nieuwe seizoen betekent dit voor ons eerste een enorme aanpassing. Wij vertrouwen er op dat zij dit goed oppakken. Het bestuur van AVW’66 zal zich inzetten om op zo kort mogelijke termijn deze functie weer in te vullen.”