VVO strikt Bumé voor vier jaar als ‘Platinum Partner’

29 december 2020 | Van onze AS-redactie

Bumé Bouw en Onderhoud en VVO (Velpse Voetbalclub ‘Olympia’) hebben een nieuwe partnerovereenkomst getekend. De bouwonderneming verbindt zich voor de komende vier jaar aan de club als ‘Platinum Partner’.

De overeenkomst werd maandag getekend in het kantoor van de Velpse ondernemers Frans en Nico Budel in het bijzijn van Coen Zwiers, voorzitter van VVO, en de Partnercommisie.

Het logo van Bumé siert de nieuwe wedstrijdkleding en is ook te zien op en rond het complex aan De Pinkenberg. “Het strategische ambitieplan 2021 – 2025 zoals dat door de club geformuleerd is, spreekt ons enorm aan”, zegt Nico Budel. “De kernwaarden van het verenigen van leden, respect voor omgeving en tradities en de passie voor het opleiden van jeugd met als doel plezier voor álle spelers, ongeacht niveau, zijn daarin erg belangrijk voor ons.”

De overeenkomst tussen Bumé en VVO is getekend. Nico Budel, Coen Zwiers, Frans Budel (zittend van links naar rechts) en de leden van de partnercommissie Maurits Jansen (staand, links) en Erik Roos heffen het glas. (Foto: VVO)

Nico Budel speelde jarenlang in de spits bij VVO en was een erkend doelpuntenmaker. Broer Frans verdedigde 25 jaar het doel van de Velpse hoofdmacht en is nu nog bestuurslid en teammanager van het eerste elftal. Nico Budel: “Wij zijn dus VVO-ers in hart en nieren én Velpenaren. Dat past precies in ons beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Voorzitter Coen Zwiers van de zondagse derdeklasser is verguld met het nieuwe contract. “Wij zijn erg blij met de inzet van Bumé als partner voor het meest uitgebreide pakket van sponsoring. De club ondergaat een positieve ontwikkeling en wij zijn volop in  de voorbereiding van het 120-jarige bestaan van de club in 2021.”

Volgens Zwiers leidt het nieuwe elan en de beleidsplannen tot meer interesse van partners. “Wij verwachten op korte termijn met meer bekendmakingen te komen.”