Vierde zege op rij voor Arnhem Eagles

18 december 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De basketballers van Arnhem Eagles hebben zaterdag in de eerste divisie A hun vierde zege op rij behaald. De ploeg van trainer Chris Stomp was in Nieuwegein te sterk voor New Stars: 63-73.

Arnhem Eagles kende een dramatische competitiestart, waarin de ploeg in de eerste 7 wedstrijden slechts 1 overwinning behaalde. Door 4 winstpartijen op rij heeft Arnhem Eagles zich met 10 punten uit 11 duels een positie in de middenmoot verworven en weer aansluiting gekregen met de subtop. Dunckers, Jumpers en New Stars hebben ook 10 punten, maar die 3 ploegen speelden een wedstrijd minder.
Het duel in Nieuwgein was voor Arnhem Eagles de laatste in 2011. De ploeg hervat de competitie op zaterdag 7 januari met een thuiswedstrijd tegen Zeeemacht uit Den Helder. Uit verloor Arnhem Eagles in de eerste competitiewedstrijd met 86-69 van Zeemacht, dat met 18 punten uit 9 duels de ranglijst in de eerste divisie A aanvoert.

De vrouwenploeg van Arnhem Eagles verloor zondag in de rayonhoofdklasse met 68-44 bij Twente 2. De Arnhemse dames verloren tot nu toe alle 12 competitieduels.