VDZ probleemloos voorbij Groessen

11 december 2011 | Van onze AS-redactie

VDZ heeft zondag in de derde klasse C geen enkele moeite gehad met Groessen. Op het Arnhemse sportpark ‘t Cranevelt won de ploeg van trainer Willie Melchers met 4-0. Bij rust leidde VDZ al met 3-0.

Pieter Middeldorp opende op aangeven van Martijn van gessel na een kwartier de score. nog geen 6 minuten later besliste Frank Westen de wedstrijd. Hij schatte een voorzet van zijn broer Jeroen op de juiste waarde. Martijn van Gessel prikte vlak voor rust de bal opnieuw in het Groessense doel: 3-0.
Na de hervatting leek VDZ op weg naar een grote score. Al in de eerste minuut rondde Pieter Middeldorp prima af 94-0) na een mooie steekpass van Joris Schemkes. Daarna stokte de productie van VDZ. Beide ploegen werden in de tweede helft slordig in de passing.
het mooiste moment van de wedstrijd kwam na rust van Kars deutekom. Hij volleerde de bal op het doel, maar via de linker en de rechter paal ging de bal het veld weer in. 
VDZ kan terugkijken op een goede eerste helft van het seizoen. De Arnhemse ploeg, nieuw in de derde klasse C, staat na 13 wedstrijden op de derde plaats met 25 punten. WVC voert met 30 uit 13 de ranglijst aan. De Winterswijkse ploeg ging zondag met 2-0 onderuit bij DVC’26, met 29 uit 13 de nummer 2 op de ranglijst.
 
Uitslagen Derde klasse C
VDZ – Groessen                4-0
Ruurlo – Doetinchem       1-2
Neede – RKZVC                 4-4
Erica’76 – Pax                    1-0
FC Trias – VIOD                 1-6
DVC’26 – WVC                    2-0