Van de Streek in vorm tegen SDVB

21 maart 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Vitesse heeft dinsdag in Barneveld een oefenwedstrijd tegen de zaterdagse eersteklasser zaterdag SDVB met 5-1 gewonnen. Middenvelder Sander van de Streek, afkomstig van SDVB, scoorde tweemaal tegen zijn oude club.

Het duel in Barneveld was nog een uitvloeisel van de ‘transfer’ van de 18-jarige middenvelder, afgelopen zomer. Van de Streek deed al na 2 minuten van zich spreken, toen hij van dichtbij scoorde. Na de verrassende gelijkmaker, een kwartier tilde Vitesse nog voor rust de score naar 1-4. Mike Havenaar (24’, kopbal), Brahim Darri (30’, harde schuiver) en opnieuw Sander van de Streek (38’, strafschop na overtreding op Chanturia) scoorden.
In de tweede helft kreeg Vitesse voldoende kansen op een ruimere uitslag, maar het was de doelman van SDVB die uit een corner, hij kreeg de bal niet onder controle, zelf de bal achter de doellijn tikte. Vlak voor tijd nam de thuisploeg afscheid van Van de Streek. In een witte bolide werd hij van het veld gereden.
Vitesse: Room, Van de Struijk, Aborah, Van der Heijden, Van Aanholt, Pröpper, Van de Streek, Hofs (56’ Van Ginkel) Darri, Havenaar, Chanturia

Bron: vitesse.nl