Van de Logt nieuwe voorzitter RKHVV

23 juni 2011 | Van onze AS-redactie

In de tweede Buitengewone Algemene Leden Vergadering  van voetbalvereniging RKHVV hebben de ruim 100 aanwezige leden ingestemd met de benoeming van een nieuw hoofdbestuur dat leiding gaat geven aan een ingrijpende herstructurering van de cluborganisatie. De nieuwe voorzitter is Fons van de Logt.

Ook hebben de leden ingestemd met de plannen van de initiatiefgroep RKHVV 2.0. In die plannen dient RKHVV op alle fronten een vereniging op hoofdklasseniveau te worden. Daarbij wordt van ieder lid verwacht dat een passend takenpakket wordt uitgevoerd. Het motto is “meedoen is een keuze”. In de Algemene Leden Vergadering van november worden de details ingevuld.
De leden zijn deze week uitgebreid geïnformeerd over de plannen om van RKHVV een vooruitstrevende en solide vereniging te maken. In die plannen staat de voetbalopleiding centraal. Daarnaast wordt de RKHVV-voetbalacademie gestart waarbij alle vrijwilligers worden opgeleid. Ook is ruime aandacht voor de invoering van sociale media binnen de vereniging.
De ledenvergadering heeft een nieuw hoofdbestuur gekozen. Dat bestuur, onder leiding van de nieuwe voorzitter Fons van de Logt, bestaat uit tien leden die elk een eigen werkgebied gaan leiden. Opvallend daarbij is dat vijf oud-eerste-elftalspelers deel uitmaken van dat hoofdbestuur; de overige vijf leden zijn ervaren bestuurders.
Naast de benoeming van het hoofdbestuur hebben de leden ingestemd met de benoeming van een algemeen bestuur dat in totaal uit circa 30 bestuursleden gaat bestaan. Aan elk bestuurlijk werkgebied is een bestuurscommissie gekoppeld. Deze commissies worden ingevuld door leden en ouders van jeugdleden.