Trainer Wim Bleijenberg blijft tot de zomer van 2022 bij SC Westervoort

10 januari 2021 | Van onze AS-redactie

Trainer Wim Bleijenberg heeft zijn contract bij Sportclub Westervoort met een jaar verlengd. De 46-jarige Huissenaar tekende afgelopen zomer zijn eerste overeenkomst bij de Liemerse club en is nu tot de zomer van 2022 aan de zondagse vierdeklasser verbonden.

Wim Bleijenberg

“Het is een heel raar jaar geworden, maar in de korte periode dat we op het veld hebben gestaan, heb ik een goede indruk gekregen van de club en de selectie”, zegt Bleijenberg. “De spelersraad was ook positief over mij, dus ik  heb dan ook geen moment getwijfeld of ik langer wilde blijven. Westervoort is een grote club en er staat een goede selectie. Hier kan ik mijn ei wel kwijt.”

Bleijenberg, die eerder werkzaam was bij GVA (5 jaar) en GSV ’38 (3 jaar),  speelde in het afgebroken seizoen met zijn ploeg behalve enkele oefenduels slechts drie beker- en drie competitiewedstrijden.
In de vierde klasse D staat Westervoort met 7 punten uit 3 duels op een tweede plaats.  Jonge Kracht is de koploper met 10 punten. De Huissense lijstaanvoerder kwam echter al vier keer in actie.