Trainer Martijn van de Hel kondigt vertrek aan bij VVO

4 december 2019 | Van onze AS-redactie

Trainer Martijn van de Hel is bezig aan zijn laatste seizoen bij VVO. De 42-jarige Apeldoorner heeft het bestuur van de Velpse derdeklasser laten weten zijn contract na dit seizoen niet te willen verlengen.

Van de Hel geeft aan dat hij het, ondanks de wat tegenvallende resultaten, nog steeds uitstekend naar zijn zin heeft bij de Velpse club. “Toch heb ik besloten om na dit seizoen te stoppen”, geeft Van de Hel aan. “Enerzijds omdat een taak is volbracht, namelijk het inpassen van meerdere jonge spelers en anderzijds omdat ik me wil beraden op mijn toekomst. Zowel qua voetbal als de mogelijkheden op mijn werk.”

Van de Hel, eerder hoofdtrainer en hoofd jeugdopleiding bij Eerbeekse Boys, lichtte dinsdagavond de spelersgroep van VVO in over zijn besluit. “Die spelersgroep is er nog steeds op gebrand zich te handhaven in de derde klasse. Afgelopen zondag hebben we door de overwinning op Montferland daarin een eerste stap gezet”, aldus Van de Hel.

Coen Zwiers, die vorige week Daan Appels opvolgde als voorzitter van VVO, zegt dat de club Van de Hel nu al veel dank verschuldigd is voor zijn tomeloze inzet en aanwezigheid. “De betrokkenheid van Martijn is heel groot. Hij is altijd rustig en bedachtzaam, in iedere situatie. Dat is een pluspunt en dat zal Martijn zeker helpen in het maken van zijn keuzes, zowel in het voetbal als op zijn werk.”

VVO, dit seizoen geplaagd door vele blessures, won zondag na zes nederlagen op rij, met 4-1 van Montferland. De ploeg van trainer Martijn van de Hel deed daarmee de laatste plaats over aan de Achterhoekers.
Komende zondag speelt VVO uit tegen SC Rheden. Dat duel op IJsselzicht in Rheden begint om 14.00 uur.