‘Toppers’ ESCA naar De Paasberg

1 juni 2011 | Van onze AS-redactie

 van onze AS-redactie

De Paasberg heeft zich voor komend seizoen versterkt met liefst 9 spelers. Meest opvallende namen zijn die van Murat en Umit Senyer. Beide spelers zijn afkomstig van het eerste zondagelftal van ESCA.

Mazlum Becerikli en Mitchel Gudden ruilen ESCA eveneens in voor De Paasberg. Becerikli is ploeggenoot van Murat en Umit Senyer, Gudden maakt deel uit van het eerste zaterdagelftal van ESCA.
Volgens bestuurslid Rein Everts van De Paasberg hebben ook Jimmy Pruys, Henk Gerrits (beiden WAVV), Jeffrey Onstein (Veluwezoom), Jacky van de Kolk en Saïd Chikri (beiden MASV) hun komst naar de zondagvijfdeklasser toegezegd.
Daartegenover staat het vertrek van Melvin Versteegen naar SC Oranje en van Ricardo Damen naar SML. “Joey Damen verhuist naar Tiel en zal volgend seizoen ook niet meer bij De Paasberg spelen”, vertelde Everts.
ESCA-trainer Chris Lankwarden reageerde woensdag uiterst verrast op het vertrek van 3 van zijn spelers. “Dit is mij totaal onbekend. Ik schrik ervan, want dit is voor ESCA een grote aderlating.”
Murat Senyer scoorde afgelopen seizoen 32 doelpunten voor ESCA.