Thuisduels RKHVV, VVO, Arnhemia

23 oktober 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

RKHVV, VVO en Arnhemia spelen in de tweede ronde van de strijd om de KNVB districtsbeker Oost een thuiswedstrijd. Dat is het resultaat van de loting die woensdagmiddag op districtskantoor van de KNVB in Deventer is verricht.

De Huissense hoofdklasser RKHVV speelt thuis tegen klassegenoot Alverna. Vierdeklasser VVO treft op sportpark De Pinkenberg het Doetinchemse DZC ’68, dat uitkomt in de zaterdagse derde klasse D.
Arnhemia trof het niet met de loting. De Arnhemse zondagvijfdeklasser lootte het Opheusdense DFS, dat in de zaterdagse eerste klasse D gedeeld koploper is.

De wedstrijden in de tweede ronde worden gespeeld in het weekeinde van 23 en 24 november. Indien een ploeg dat weekeinde competitieverplichtingen heeft, wordt het duel verschoven naar dinsdag 26 november.
Na de tweede ronde zijn er nog 37 ploegen over. in het weekeinde van 21 en 22 december wordt een tussenronde gespeeld, waarna er nog 32 ploegen over zijn. Bij winst in de tweede ronde hoeven RKHVV, VVO en Arnhemia dan niet in actie te komen.

Loting tweede ronde KNVB districtsbeker Oost (met de clubs uit de regio’s Arnhem, Liemers, Betuwe en Achterhoek)
RKHVV – Alverna
VVO – DZC ’68
Arnhemia – DFS
RKZVC – Spero
Germania/Juliana 31 – Millingen
OBW – Union
De Treffers – KSH
Silvolde – AD ’69
De Bataven – Unitas
DCS – OSC
WAVV – Doetinchem
Winterswijk – Uchta
Hatert – NEC
Gendringen Beuningse Boys