Streekomroep RTV Connect vanmiddag live bij MASV – De Bataven

11 december 2022 | Van onze AS-redactie

RTV Connect, de streekomroep voor Arnhem, Renkum, Zevenaar, Doesburg, Duiven en Westervoort, besteedt in haar sportprogramma Connect Sport op de radio (iedere zondag tussen 14.00 – 17.00 uur) op 11 december weer ruim aandacht aan de sportactiviteiten in deze regio.

In Connect Sport gaan de presentatoren zondag in gesprek met de voetbaltrainers Bastiaan Veldhuizen (van het Oosterbeekse OVC ’85), Marco Bosch (ESA), Delano Verweij (coach Arnhemse Boys, met gisteren stadgenoot Zuid Arnhem als tegenstander), Maarten Kerhof (Redichem), Roberto Tuinstra (OBW), Klaas Vermeulen (GSV ‘38), Marco van Eekeren (Groessen), Haran Köprüli (speelt zondagmiddag met zijn nummer 1 Elsweide tegen de nummer 2 Gelders Eiland). Voorts nog een nabeschouwing van DFS – De Paasberg, de topper in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal. Een verslaggever is vanmiddag live bij de kraker MASV – De Bataven.

Verder aandacht voor de verrichtingen van de regionale handbalteams (Havana – HCL, Duiven – UDI 1896, DFS Arnhem – E&O bij de mannen en de vrouwenwedstrijd DFS Arnhem – Zeeburg). Een verslaggever was bij de receptie van basketbalvereniging Basketiers’71 en er wordt gesproken met basketbalcoach Darryl Donk van Arnhem Eagles. Uiteraard komt het korfbal aan bod (Oost-Arnhem, Duko en Rivalen) en er is een item over de opkomende sport padel en nog veel meer!

RTV Connect radio is op de volgende kanalen te ontvangen:
Ether: 94.0 (Zevenaar), 104.9 (Doesburg) of 105.9 FM (Arnhem)
Kabel: Ziggo: Kanaal 915 | CI+: Kanaal 1358 | T-Mobile: Kanaal 2081 |KPN: Kanaal 1019
Online: https://www.rtvconnect.nl/rtvconnect-radio/live-radio
Of gebruik de RTV Connect app of TuneIn App.