Sportmasseur Ineke van Middendorp van VVO voelt zich thuis in de mannenwereld

18 augustus 2020 | Van onze AS-redactie

Ineke van Middendorp, sportmasseur bij voetbalvereniging VVO, voelt zich thuis in de voetballerij. Door de coronacrisis lagen haar werkzaamheden niet alleen stil bij de derdeklasser, maar moest ze ook de deuren van haar Massagepraktijk Van Middendorp in Velp twee maanden sluiten. 

“Normaal ben ik op de trainingsavonden op de club en op zondag bij de wedstrijd. Dat heb ik wel gemist”, zegt Van Middendorp, die haar werkzaamheden heeft hervat en blij is dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer is begonnen.

Na Maik Angenent en Martijn van de Hel gaat Van Middendorp bij VVO komend seizoen samenwerken met de nieuwe hoofdtrainer Peter Gerritsen. “De verstandhouding met een trainer moet goed en duidelijk zijn. Als ik zeg dat een voetballer door een blessure niet kan spelen en de trainer stelt hem toch op, dan is het voor mij klaar. Je moet met trainers dus op één lijn zitten en dat is na Maik en Martijn ook met Peter het geval”, zegt Van Middendorp, begonnen aan haar vijfde seizoen bij VVO.

Klik hier voor het gehele verhaal met Ineke van Middendorp op de website van FRAMO (Sportmedische Groothandel).