SC Veluwezoom krijgt nieuwe tik

10 april 2011 | Van onze AS-redactie

SC Veluwezoom heeft in een rechtstreeks duel tegen mededegratiekandidaat SC Brummen het onderspit moeten delven. De Velpenaren verloren met 3-2 en staan vast op de laatste plaats in 3C.

SC Veluwezoom begon wel voortvarend aan de wedstrijd door binnen 2 minuten de 0-1 binnen te schieten via Sergio Vianen. Echter, geholpen door het slechte veld en een scheidsrechter die als enige een handsbal over het hoofd zag, scoorde Brummen in de 20e minuut de 1-1. Vlak voor rust werd het ook nog eens 2-1 voor Brummen door tal van persoonlijke fouten van Veluwezoom.
Na rust bracht trainer Giovanni Zweers enkele wissels en het resultaat was al direct merkbaar door een doelpunt van Pascal Donderwinkel: 2-2. Scheidsrechter M.Veeneman die tot dan al een stempel probeerde te drukken op de wedstrijd, ging helemaal los toen hij om onverklaarbare redenen van zowel Brummen als van Veluwezoom een speler van het veld stuurde. Beide spelers gingen met elkaar een normaal duel aan, maar arbiter Veeneman dacht daar anders over.  Volgens Veluwezoom floot hij daarna nadrukkelijk in het voordeel van de thuisclub. Vlak voor tijd ging de bal op de stip in het voordeel van Brummen. Eindstand 3-2.

Andere uitslagen 3C:
WVC – Ruurlo                        1-1
Doetinchem – SML               2-1
Concordia W – Angeren      3-2
VIOD – DCS                            1-2
PAX – Trias                             1-1