RTV Connect live bij VVO – Westervoort

21 januari 2023 | Van onze AS-redactie

RTV Connect, de streekomroep voor Arnhem, Renkum, Zevenaar, Doesburg, Duiven en Westervoort, besteedt in haar sportprogramma Connect Sport op de radio (iedere zondag tussen 14.00 – 18.00 uur) ook in 2023 weer volop aandacht aan de sportactiviteiten in deze regio.

Het amateurvoetbal is grotendeels weer gestart, dus besteedt Connect Sport dit weekend weer veel aandacht aan de hervatting van deze competitie. Nabeschouwingen en interviews met onder anderen Bastiaan Veldhuizen van OVC ’85 over zijn vertrek aan het einde van het seizoen, trainer Jan Oosterhuis van AVW ’66 en Roberto Tuinstra van OBW. VDZ – VIOD wordt nabeschouwd met middenvelder Joris Schemkes van VDZ en met topscorer Youri Roosenboom van MASV praten de presentatoren na over de wedstrijd van zijn club tegen SDO.

De wedstrijden VVO – Westervoort, dé topper in de derde klasse B, en Gelders Eiland – SDZZ, de nummers twee en drie van de vijfde klasse C, worden live in het programma gevolgd en natuurlijk is Connect Sport zaterdagavond (vanavond) eveneens met een live-verslag aanwezig bij de uitwedstrijd van Vitesse tegen PSV.

Ook weer veel aandacht voor korfbal (Viking – EKCA, Duko – Regio ’72 en TOP Sassenheim tegen Oost Arnhem), handbal (de mannen en vrouwen van DFS Arnhem, Duiven, UDI 1896 en OBW), de verrichtingen van Arnhem Eagles (basketbal) en de kruisfinale van de hockeyers van Upward in de zaalcompetitie. Daarnaast veel uitslagen van de in deze regio actieve competities, zoals rugby, waterpolo en volleybal.

RTV Connect radio is op de volgende kanalen te ontvangen:
Ether: 94.0 (Zevenaar), 104.9 (Doesburg) of 105.9 FM (Arnhem)
Kabel: Ziggo: Kanaal 915 | CI+: Kanaal 1358 | T-Mobile: Kanaal 2081 | KPN: Kanaal 1019
Online: https://www.rtvconnect.nl/rtvconnect-radio/live-radio
Of gebruik de RTV Connect app of TuneIn App