Remie voorspelt zege van ‘Boys’

10 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Mike tegen Mike. In aflevering 17 van ‘de 13 voorspellingen’ neemt Mike Remie, vrije verdediger van Arnhemse Boys, het op tegen Mike van Ipkens, laatste man van zondagvijfdeklasser Elsweide.

Mike van Ipkens (26) doet een opvallende voorspelling. Hij rekent zondag op een forse nederlaag (4-0) van zijn ploeg bij FC Jeugd, de koploper in de vijfde klasse F. “Maar ik hoop natuurlijk dat we winnen of een punt pakken. We zullen er in ieder geval alles aan doen.”
Enig realisme kan Van Ipkens niet worden ontzegd. Elsweide won dit seizoen pas 2 keer en staat met 6 punten voorlaatste. De Arnhemse ploeg incasseerde bovendien al 74 treffers.
Zij tegenstander in het tipspel, Mike Remie, vindt met Arnhemse Boys langzaam maar zeker de weg omhoog in de derde klasse D. Remie verwacht dat zijn ploeg zondag in Beneden-Leeuwen tegen Leones de 3 punten mee huiswaarts neemt: 1-2.
Zowel Van Ipkens als Remie voorspellen een 2-1 nederlaag voor Vitesse in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen. “Ik heb in Vitesse nog niet veel vertrouwen”, aldus Remie.
Wekelijks tippen 2 prominnenten 13 wedstrijden uit het regionale voetbal. Een juist voorspelde uitslag levert 3 punten op, een goede ‘toto-uitslag’ 1 punt. De AS-redactie houdt een klassement bij.
Doelman Frans Budel van VVO gaat na 16 afleveringen van ‘de 13 voorspellingen’ aan kop met 16 punten. Jara Arends van FC Presikhaaf is tweede met 15 punten. Joris Schemkes van VDZ bezet met 14 punten de derde plaats.

Klik hier voor de voorspellingen van Mike van Ipkens en Mike Remie.