Raymille Grot goud waard voor AZ 2000

4 maart 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-/redactie

Raymille Grot heeft AZ 2000 in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal behoed voor punten verlies. Hij zorgde vlak voor tijd voor de winnende treffer (4-3), nadat de thuisploeg na rust een 3-1 voorsprong had weggegeven.

AZ 2000 dacht na twintig minuten al op rozen te zitten. Bob van Zomeren en Achmed Yiaar hadden de thuisploeg toen al op een 2-0 voorsprong gezet. Dodewaard ging toen feller spelen en dat leverde vlak voor rust de 2-1 op. Meteen na de pauze scoorde Bob van Zomeren 3-1.
AZ 2000 dacht te kunnen freewheelen en dat werd bijna afgestraft. Al heel snel kwam Dodewaard op 3-3 en het was aan Raymile Grot te danken dat hij vlak voor tijd zijn goede wedstrijd met een schitterende treffer bekroonde (4-3) en AZ 2000 zo alsnog 3 punten bezorgde. “Dat was over de gehele wedstrijd gezien wel verdiend, maar we lieten zien nog niet helemaal klaar te zijn voor de tweede helft van het seizoen“, zei trainer Bob van Londen na afloop.
Invaller Gerben Smits van AZ 2000 kreeg nog rood, nadat hij met een ongecontroleerde actie 1 minuut voor tijd een speler van Dodewaard blesseerde.