Rajkovic meldt zich weer bij Vitesse

28 juli 2011 | Van onze AS-redactie

Slobodan Rajkovic komt hoogstwaarschijnlijk weer naar Vitesse. Dat meldt de Servische verdediger op de website van Chelsea. Rajkovic krijgt in Engeland geen werkvergunning.

De 22-jarige speler meldde: ‘Het is geweldig bij Chelsea, maar zoals bekend kan ik niet in Engeland spelen omdat ik geen werkvergunning heb. Maar als ik zo blijf spelen en ook voor mijn nationale elftal uitkom, dan kunnen jullie mij spoedig bij Chelsea terug zien. Dit jaar zal ik ergens anders op huurbasis actief zijn, waarschijnlijk in Nederland. De clubleiding moet beslissen.’
De nieuwe Chelsea-trainer Villas-Boas is vol lof over Rajkovic: ‘Hij heeft in de voorbereiding laten zien over welke kwaliteiten hij beschikt. Hij verdient een werkvergunning. Een talent als Rajkovic is goed genoeg voor de Premier League. Of hij tussen alle grote sterren veel aan spelen toe zal komen, is maar de vraag. Het moet stap voor stap, ik hoop dat we hem daarbij kunnen helpen door hem te verhuren.’
Naar verluidt meldt Rajkovic zich maandag weer in Arnhem.