Presikhaaf gaat voor nieuwe prijzen

5 november 2010 | Van onze AS-redactie

Dennis van Beukering wil niets weten van een ‘dipje’ of van een terugslag. Zeker, FC Presikhaaf verloor de laatste weken punten, maar de trainer van de tweedeklasser vindt dat niet geheel onlogisch voor een jeugdige promovendus.

“Van buitenaf worden de verwachtingen vaak te hoog opgekrikt”, zegt Van Beukering. “Ik snap dat wel maar het is niet terecht. We hebben een jonge ploeg die voor het eerst tweede klasse speelt. We hebben vijf van de acht wedstrijden gewonnen, niet slecht dus. We blijven wel met beide benen op de  grond staan en gaan gewoon door met waar we mee bezig waren. Natuurlijk was ik teleurgesteld dat we zondag met 3-2 verloren bij Alverna. Volgens mij was dat onnodig. 65 minuten hadden we alles onder controle en stonden we met 2-0 voor.”‘

De felbegeerde periodetitel ging aan FC Presikhaaf voorbij, maar de ploeg blijft keurig bovenin meedraaien en Van Beukering ziet geen reden om dingen te veranderen. “Nee, er is geen reden om rare dingen te doen. Er begint een  nieuwe periode waarin weer volop kansen hebben. Ik heb ook geen enkele twijfel  over ons voetbal. Dat bleek ook in de oefenwedstrijd van dinsdag tegen Jong Vitesse (2-3, red). We kwamen zelfs met 2-0 voor en speelden erg goed.”

Zondag krijgt FC Presikhaaf Grol op bezoek, een gerenommeerde tegenstander die zich dit seizoen waarschijnlijk in de bovenste regionen van 2I gaat melden. Presikhaaf moet het doen zonder Arjan Haast die een hamstringblessure heeft.

 

Klik hier voor het voetbalprogramma.