Peter Gerritsen verlengt bij VVO

10 december 2020 | Van onze AS-redactie

Trainer Peter Gerritsen verlengt zijn contract bij VVO met twee jaar. De Arnhemmer blijft daardoor tot de zomer van 2023 werkzaam bij de Velpse vereniging, uitkomend in de derde klasse van het zondagvoetbal. Gerritsen is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondagse derdeklasser.

Het huidige seizoen werd al in oktober stilgelegd in verband met de coronacrisis, maar voor zowel het bestuur van VVO als Gerritsen was die korte periode voldoende om het vertrouwen in elkaar uit te spreken. 

“Peter is respectvol, betrokken, maakt heldere afspraken en liefhebber van verzorgd voetbal. Dat zijn begrippen waar VVO als vereniging ook graag voor staat”, zegt voorzitter Coen Zwiers van VVO. “Daarnaast draagt Peter ook zijn steentje bij aan de structurering van de tak voetbalzaken, zowel organisatorisch als praktisch. Hij organiseert onder andere een onder 23 competitie in de regio.”

VVO is voor Gerritsen de tweede club als hoofdtrainer. Van 2015 tot 2020 was hij verantwoordelijk voor de hoofdmacht van het Arnhemse ESA. Bij die club voetbalde Gerritsen zelf 17 jaar in het eerste elftal en was er ook nog jeugdtrainer en assistent-trainer van de hoofdselectie.

Gerritsen heeft het in zijn eerste seizoen ondanks de coronatijd prima naar zijn zin bij VVO en kende ook geen twijfels om zijn contract te verlengen. En dat met twee jaar. “Uit een dergelijk voorstel spreekt ook veel waardering”, geeft Gerritsen aan.

Ook de spelersgroep is blij met het langere aanblijven van Gerritsen. aanvoerder Jordie van Doesburg: “Wij werken graag en goed samen met deze trainer.”


Foto geheel boven: Trainer Peter Gerritsen (links) ondertekent zijn eerste contract met VVO. Rechts voorzitter Coen Zwiers. (Foto: VVO)