OVC blinkt uit door slagvaardigheid

3 april 2011 | Van onze AS-redactie

Wie kan OVC’85 nog stoppen op weg naar kampioenschap en promotie? De ploeg van trainer Peter van den Borden verkeert in grote vorm en scoort er lustig op los. Zondag won OVC met 9-1 bij Elsweide.

In de laatste 5 wedstrijden van 5F scoorde de Oosterbeekse ploeg liefst 27 keer. Over slagvaardigheid hoeft Van den Borden zich dus geen zorgen te maken. “Onze spitsen zijn geweldig op dreef”, zei de trainer, die uiteraard al druk bezig is met een kampioens-scenario.
Er zijn nog obstakels. Cruciaal wordt mogelijk de volgende wedstrijd, zondag uit tegen de nummer vijf RVW. Wint OVC dat duel, dan is de race waarschijnlijk gelopen, want daarna volgen er twee thuiswedstrijden, tegen CHRC en Elsweide. Van den Borden hoopt  in de voorlaatste wedstrijd kampioen te kunnen worden. De competitie wordt namelijk afgesloten met een uitwedstrijd bij de enig overgebleven concurrent FC Jeugd. De Edese ploeg won zondag ook en staat 4 punten achter op OVC.

Bij Elsweide stonden de Oosterbekers bij rust met 3-0 voor door doelpunten van Gregory Rosebel (2) en Hans Cooke. Na rust voerden Harrie Jaliens (2), Gregory Rosebel, Hans Cooke, Kevin Eimers en Jaap Rosing de score regelmatig op naar 9-1.

Andere uitslagen 5F:
RVW – Dierensche Boys   2-0
SVHA – De Paasberg        3-3
Barneveld –  ESCA            2-1
FC  Jeugd –  CHRC            2-0