Ostrabeke pakt de draad weer op

12 november 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Ostrabeke heeft zich gerevancheerd voor de 4-1 nederlaag van vorige week tegen Lienden. De Oosterbekers wonnen zaterdag in 3A in Groesbeek met 3-2 van De Treffers.

Een smet op de zege vormden de op het eerste oog ernstige blessures van Karel Krechting (knie) en Ralph de Haan (bovenbeen). “Maandag wordt bij beiden een scan gemaakt en dan pas weten we precies wat er aan de hand is”, zei trainer Marcel Tombokan van Ostrabeke. “Dit komt allemaal slecht uit, want ook tegen De Treffers misten we al 4 basisspelers.”
Ostrabeke, zonder de geschorsten Robin van Schieveen en Lody Teeuwsen (beiden 1 duel), liep na een kwartier tegen een 1-0 achterstand op. Doelman Jeroen van Ree was kansloos op de inzet. Victor de Kok zorgde echter al snel voor de gelijkmaker: 1-1. Na een half uur was het Ralph de Haan die aan de aandacht van de Groesbeekse defensie ontsnapte: 1-2.
Halverwege de tweede helft schoot Victor de Kok Ostrabeke met zijn tweede treffer in veilige haven: 1-3. “We hebben daarna veel kansen gehad om de wedstrijd te ‘killen’, maar we lieten ze liggen”, had Tombokan geconstateerd.
In blessuretijd maakte De treffers nog 2-3, maar de tijd was te kort om het nog spannend te laten worden.

Uitslagen Derde klasse A
Elsweide – Redichem             5-3
De Treffers – Ostrabeke        2-3
Candia’66 – Dodewaard        3-0
Lienden – SKV                          2-2
Excelsior Z –  Brakkenstein    9-1
Kesteren – Uni VV                    2-1