Open Dag bij ATC de Groene Kamer

29 maart 2014 | Van onze AS-redactie

De Arnhemse tennisvereniging ATC de Groene Kamer houdt zondag 30 maart een Open Dag. Hoogtepunt is de officiële opening van twee nieuwe banen op sportpark ’t Cranevelt. Het programma start om 14.00 uur.

Op de Open Dag zijn leden en niet-leden van harte welkom. Leden om de tennispas voor 2014 op te komen halen, niet-leden om kennis te maken met de vereniging en de tennissport. Er bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een tennisclinic.
De Open dag van ATC de Groene Kamer staat dus mede in het teken van de werving van nieuwe leden. Voor wie er over denkt om te gaan tennissen is er een speciale tennisclinic georganiseerd. Die clinic wordt gegeven door tennisleraar Pim Brand, die is verbonden aan ATC de Groene Kamer. De clinic start om half drie en duurt tot ongeveer vier uur. Tennisrackets zijn indien nodig voorhanden, sportschoenen en –kleding gewenst. Indien er zeker aan de tennisclinic deelgenomen wordt, kan men zich vast opgeven via een mail naar bestuur@atcdegroenekamer.nl. Ook leden mogen aan deze tennisclinic deelnemen.
Rond 16.00 uur worden de nieuwe banen officieel in gebruik genomen.

Programma Open Dag ATC de Groene Kamer
14.00 uur: inloop, uitgifte pasjes, tags etc.
14.30 uur: tennisclinic
16.00 uur: officiele opening nieuwe banen

Klik hier voor een interview met voorzitter Lando Markhorst van ATC de Groene Kamer