Oost-Arnhem viert 90-jarig bestaan

29 juni 2019 | Van onze AS-redactie

Oost-Arnhem viert zaterdag 29 juni (vandaag) feest. De korfbalvereniging bestaat in 2019 negentig jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum houdt de club om 16.00 uur een receptie. Tevens is dan de officiëleopening van het fraai verbouwde clubhuis aan de Van Maerlantstraat.

De festiviteiten beginnen al ’s morgens vroeg (10.00 uur) met een clinic voor de jeugd, die wordt verzorgd door oud-internatinonal André Kuipers.
Om 14.00 uur spelen oud-coryfeeën van Oost-Arnhem een wedstrijd tegen spelers die nu actief zijn voor Oost-Arnhem.  Het team van de ‘Helden van vroeger’ bestaat uit spelers die de Arnhemse ploeg in het verleden nationale titels en Europa Cups bezorgden.
Het team van de ‘Helden van nu’ bestaat uit twee actieve spelers uit elk seniorenteam.

Voor de ‘Helden van vroeger’ komen in actie: Alex Ligt, Bandi Csupor, Bram van der Zee, Edwin Bouman, Erik Wolsink, John de Vries, Ron Edelenbos, Ron Steenbergen, Corinne Buckland, Elma Bucher, Ingrid Hopster, Patricia Ligt, Suzanne Wolsink, Yke Bijlsma, Vera Bouman. De coach is Frank van het Kaar.
De selectie van de ‘Helden van nu’ bestaat uit: Frank Emmens, Rick Wassink, Ritse Leendertz, Steven Csupor, Thijs Broenink, Timothy van der Heijden, Anna van Mölken, Inge Valen, Linda Eijkhout, Marsinah Tempels, Nadine Ruysink, Tessa Rutgers. De coach is Ruud Ruysink.

Na de receptie wordt de dag ’s avonds afgesloten met een spetterende feestavond.