Oost-Arnhem start voorbereiding

15 augustus 2020 | Van onze AS-redactie

Met een ochtend- en middagtraining en tussendoor een lunch is de selectie van Oost-Arnhem zaterdag 15 augustus begonnen aan de voorbereiding op een lang en zwaar korfbalseizoen.

In de aanloop naar de veldcompetitie in de hoofdklasse A, die voor Oost-Arnhem volgens een concept-programma op zaterdag 5 september start met een thuiswedstrijd tegen Mid-Fryslãn, speelt de formatie van trainer Hugo van Woudenberg, opvolger van de naar KV Wageningen vertrokken Ron Steenbergen, oefenwedstrijden tegen SKF en HKC. In het weekeinde van 28, 29 en 30 augustus vertrek de selectie voor een trainingskamp naar Sassenheim. Dan staat ook nog een wedstrijd tegen ereklasser TOP op het programma.

Voor komend seizoen is de selectie van Oost-Arnhem door de komst van Senna van den Bos (29, DVO), Fenna de Jong (25, DOS ’46) en Jasper Broenink (31, KV Wageingen) versterkt. De nieuwkomers hebben allen ervaring in de Korfbal League, de hoogste klasse in de zaalcompetitie.


* Foto rechtsboven: Trainer Hugo van Woudenberg, samen met zijn assistent Emiel Broenink komend seizoen verantwoordelijk voor de hoofdmacht van Oost-Arnhem. (Foto: Mike Bekkers)

Oefenprogramma Oost-Arnhem
Woensdag 19 augustus
19.30 uur:  Oost-Arnhem 2 – SKF 2
20.45 uur:  Oost-Arnhem 1 – SKF 2
Zaterdag 22 augustus
14.00 uur: Oost-Arnhem 2 – HKC 2
15.30 uur: Oost-Arnhem 1 – HKC 1
Vrijdag 28, zaterdag 29 en Zondag 30 augustus
Trainingsweekend in Sassenheim met een oefenwedstrijd tegen TOP op zaterdag 29 augustus