Oost-Arnhem met bus naar Utrecht?

29 mei 2014 | Van onze AS-redactie

Voorzitter Arjen Oude Kotte van korfbalvereniging Oost-Arnhem roept de fans van zijn club op de ploeg zaterdag in het beslissingsduel met Futura massaal te steunen. Bij voldoende deelname rijdt er een bus naar Utrecht.

‘Onze hoofdmacht heeft zaterdag 31 mei nog één keer dit seizoen jullie steun nodig!’, zo luidt de oproep van Arjen Oude Kotte. ‘In de zaal stonden we als vereniging massaal achter onze ploeg en werd het een groot feest. Samen lukt het zaterdag weer! We hebben er alle vertrouwen in. Dus ga met ons mee met de bus naar Utrecht en steun ons eerste team!’

Om een bus te kunnen laten rijden moeten zich tussen de veertig en vijftig personen melden. De kosten zullen dan rond € 7,50 per persoon zijn. Fans kunnen zich aanmelden door voor vrijdag 12.00 uur naar voorzitter@oost-arnhem.nl een mail te sturen.
Vrijdagmiddag valt dan een besluit of er ook daadwerkelijk een bus naar Utrecht gaat. Oude Kotte: “Dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de finale beschikbaarheid van de bus. Iedereen die zich opgeeft krijgt per mail een reactie op vrijdagmiddag.”
Uiteraard kunnen de fans ook op eigen gelegenheid naar Utrecht reizen. Oost-Arnhem en Futura spelen hun beslissingswedstrijd op het terrein van HKC, Sportpark Hoograven-Zuid op de Verlengde Hoogravenseweg 2 in Utrecht. De aanvang is 14.30 uur. De winnaar komt in de veldcompetitie ook volgend seizoen uit in de overgangsklasse.