Niek Meijer verruilt VVO voor zaterdageersteklasser CSV Apeldoorn

13 mei 2020 | Van onze AS-redactie

Niek Meijer vertrekt al na een seizoen bij VVO. De aanvallende middenvelder komt volgend seizoen uit voor de zaterdagse eersteklasser CSV Apeldoorn. Daar treft Meijer ook Hidde Eshuis, die dit seizoen de kleuren van SML verdedigde.

Meijer had de intentie ook komend seizoen bij VVO te spelen, maar een aanbieding van CSV Apeldoorn kon de 20-jarige Arnhemmer niet laten lopen. “Ik word bij CSV ook de trainer van JO12-1”, vertelt de Cios-student. “En van de technische commissie van CSV heb ik begrepen dat trainer Jan Kromkamp mij er graag bij wilde hebben. Trainen onder iemand die bij Liverpool heeft gespeeld, sprak me natuurlijk ook aan.”

Blijkbaar was Meijer al bekend bij CSV Apeldoorn. “Ik heb er in ieder geval heel vaak gevoetbald met VDZ”, zegt de middenvelder, die de gehele jeugdopleiding bij de Arnhemse club genoot. “Ik heb daarna een heel leuk jaar bij VVO gehad en kijk daar positief op terug, maar deze kans kon ik niet laten schieten.”

Meijer is de tweede speler die bij VVO vertrekt. Eerder ging aanvaller Ramon van Steenbergen in op het aanbod van zijn oude trainer Maik Angenent mee te gaan naar zondageersteklasser RKHVV. Tegenover het vertrek van dit tweetal staat de terugkeer van middenvelder Jordie van Doesburg en aanvaller Joost Baarslag bij de Velpse ploeg van de nieuwe trainer Peter Gerritsen. Van Doesburg speelde afgelopen seizoen bij Concordia Wehl, Baarslag kwam uit voor het Zevenaarse DCS.