Mouhouti vertrekt bij Jonge Kracht

17 december 2010 | Van onze AS-redactie

Jonge Kracht moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Mohammed Mouhouti heeft de Huissense eersteklasser donderdagavond laten weten zijn contract na dit seizoen niet te willen verlengen.

Mouhouti, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Jonge Kracht, had dinsdagavond een gesprek met de technische commissie van de Betuwse vereniging. “De visie van de club voor de toekomst en die van mij stemden niet overeen”, legt de 38-jarige Arnhemmer uit. “Ik wil graag hogerop met Jonge Kracht, maar de club heeft niet de mogelijkheden. Ik heb al zo’n 12, 13 jongens uit de eigen jeugd in de selectie en daar is iedereen ook positief over, maar volgend seizioen wil de club met nog meer eigen jeugd aan de gang.”
Mouhouti zegt het bij Jonge Kracht nog prima naar zijn zin te hebben. “Ik wil het seizoen ook heel goed afsluiten. We hebben pas 10 wedstrijden gespeeld en moeten er nog 16. Aan het einde van het seizoen moeten Jonge Kracht en ik op een positieve manier afscheid van elkaar kunnen nemen.”
Behalve Mouhouti stapt ook assistent-trainer Hein Diepenbroek aan het einde van dit seizoen op. De oud-speler van Arnhemse Boys is pas voor het eerste jaar werkzaam bij Jonge Kracht.