Moeizame winst hockeyers MHCO

18 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

De hockeyers van MHCO hebben zondag in de derde klasse nipt met 3-2 gewonnen van Maarssen. De Oosterbeekse ploeg ging  voortvarend van start met een goal in de 6e minuut door Joost Oremus.

Hoewel Maarssen behoorlijke weerstand bood mocht dat niet verhinderen dat Boudewijn Kauffeld en Ted Greter er allebei nog een intikten. Na de rust kwam  Maarssen sterk terug. De heren van MHCO kregen  het heel moeilijk toen Maarssen er nog vrij gemakkelijk 2 goals intikte. Het einde van de wedstrijd verliep mede door de arbitrage nogal chaotisch waarbij MHCO tegen 3 gele kaarten opliep en Maarssen  er 1 kreeg. MHCO sleepte de winst toch  over de eindstreep.

Dames 1

Dames 1 van MHCO moest in de vierde klasse aantreden tegen de Zwaluwen uit Utrecht. In de 5e minuut al wist Floor Pesch uit de rebound van een strafcorner van Eline Bakker de score te openen: 1-0. In de 30e minuut was het Eline Bakker zelf die een strafcorner benutte en 4 minuten later ging de toegewezen strafbal er door Eline wederom genadeloos in. Ruststand: 3-0. In de tweede helft scoorde  Miriam Bonnema twee keer.  Zwaluwen kwam er verder niet aan te pas. Eindstand: 5-0.


Eline Bakker scoort de 3-0 voor MHCO uit een strafbal.