Meiden Eldenia spelen in De Kuip

25 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Het D-meidenteam van Eldenia speelt zaterdag 2 april in De Kuip tegen de D1-meisjes van de Voetbalacademie SteDoCo. Dat alles in het kader van ‘Feyenoord Ladies Day’ rond het competitieduel Feyenoord-AZ.

De meiden van Eldenia weten zich in De Kuip gesteund door een grote schare supporters. Behalve een bus met speelsters, ouders, begeleiders en sponsors rijdt ook een tweede bus met fans op 2 april naar Rotterdam.
De eerste bus vertrekt al zaterdagochtend naar De Kuip, waar de meidenploeg onder leiding van Amy Kneefel en Ruben Bouwman eerst een lichte training op Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord, af zal werken.
De tegenstander van Eldenia D3M, het meisjes D1-team van SteDoCo, speelt in de tweede klasse in een jongenscompetitie en staat momenteel op een vierde plaats.
Na afloop van de eigen wedstrijd zullen speelsters en supporters de wedstrijd Feyenoord – AZ (aanvang 20.45 uur) bijwonen. Juist om het voetbal nog meer onder de aandacht te brengen bij meisjes en vrouwen organiseert Feyenoord op 2 april de zogenaamde ‘Ladies Day’. Voor de dames gelden voor deze wedstrijd speciale, gereduceerde toegangsprijzen.
De vrouwelijke fans van Eldenia kunnen zich mogelijk ook nog terug zien op foto’s. In en rond het stadion zal een team van fotografen aanwezig zijn om vrouwelijke bezoekers vast te leggen. Foto’s kunnen daags na de wedstrijd gedownload worden via www.hetlegioen.nl.
De wedstrijd in De Kuip tussen het meisjesteam van Eldenia en SteDoCo D1 begint zaterdag 2 april om 18.30 uur.


Het meidenteam van Eldenia D3M.