MASV zorgt voor daverende stunt

10 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

MASV heeft zondag een daverende stunt geleverd door koploper Woezik met 4-3 te verslaan. Volgens trainer Tonnie Klijnhout een ‘mooie opsteker’. MASV heeft de laatste plaats in 3D nu overgedaan aan Arnhemse Boys.

Maar MASV moest  wel hemel en aarde bewegen voordat  de drie punten zeker waren. Via de 2-0 ruststand en de 3-1 tussenstand vlak na rust – drie doelpunten van Saïdi Maamri – leek er nog niets aan de hand voor de Malburgse ploeg. Maar dat veranderde toen de scheidsrechter een afkoelingsperiode van 5 minuten inlaste.
Klijnhout: “En dat konden we net niet gebruiken. Want op dat moment liep Woezik alle kanten op behalve de goede. De scheidsrechter stopte omdat er vanuit de dug-out van Woezik iets geroepen werd. Na  die pauze werd het toch wel link voor ons. Het werd 3-2. Gelukkig scoorde Azoum, die ik had ingebracht voor Maamri, snel de 4-2, waarmee de zege wel veilig was.”

Klijnhout vindt het verlaten van de laatste plaats van minder belang: “Zegt me niet zoveel. Over een aantal weken kun je pas zeggen hoeveel waarde deze overwinning had. Als we de volgende drie wedstrijden verliezen, kunnen we opnieuw beginnen. Ik  hou me liever vast aan het feit dat we zeker in de eerste helft goed en compact voetbalden. En ook dat we leren om geconcentreerd te blijven. In een klasse lager konden we nog wel eens leunen op onze verdediging. Maar de derde klasse is toch wel iets anders, óók de voorhoede moet hier hard werken.”