MASV verwelkomt vier nieuwe spelers

22 maart 2013 | Van onze AS-redactie

MASV vecht in de vierde vierde klasse D nog volop tegen degradatie, maar trainer Vincent Selhorst richt zijn blik ook al op volgend seizoen. Vier spelers hebben inmiddels hun komst naar MASV toegezegd.

Na aanvaller Angelo Siep, die overkomt van RKHVV, heeft trainer Vincent Selhorst ook het jawoord gekregen van Joshua Cortes van Arnhemse Boys en Jozef Aziz en Jacky van der Kolk.
“Joshua Cortes is een linksback, die ook centraal in de verdediging kan spelen”, legt Selhorst uit. “Ik ken hem natuurlijk van dit seizoen bij Arnhemse Boys.”
Middenvelder Jozef Aziz kwam eerder uit voor VVO, Babberich en AZ 2000. Jacky van der Kolk speelde ook bij Babberich, maar heeft ook een verleden bij ondermeer De Paasberg en Presikhaaf. Selhorst: “Jacky is vorig jaar geopereerd aan zijn heup, maar is nu op de weg terug.”
De trainer van MASV knoopt volgende week gesprekken aan met spelers van de huidige selectie van de Arnhemse vierdeklasser over volgend seizoen. “De selectiegroep heeft mij nu een paar weken meegemaakt en de spelers kunnen nu een beter oordeel vellen hoe ik ben als trainer. Dat kunnen ze in hun beslissing over volgend jaar meenemen”, aldus Selhorst, die twee weken geleden de taken van de vertrokken Jan van de Wouw overnam bij de Arnhemse voetbalvereniging.