MASV staat weer met lege handen

21 november 2010 | Van onze AS-redactie

MASV staat ook na de elfde speeldag nog op de laatste plaats in de derde klasse C. De ploeg van trainer Ton Klijnhout had op beslissende momenten geen geluk en verloor thuis met 4-1 van Trekvogels.

MASV en Trekvogels hielden elkaar het eerste half uur in evenwicht. Na de openingstreffer van de Nijmeegse ploeg gooide de thuisclub alle schroom van zich af. “We hadden toen gelijk moeten maken”, zei trainer Ton Klijnhout van MASV.
Klijnhout doelde op de kans voor Saïd Maamri. De aanvaller schoot de bal tegen de lat nadat de keeper van Trekvogels zijn doel had verlaten. Vijf minuten voor rust leek het duel beslist. Niets was echter minder waar, want Klijnhout had zijn mannen aangespoord er na de pauze nog vol voor te gaan. MASV had in de tweede helft ook een goede start en kwam in de 60e minuut op 1-2 door Maamri. De thuisclub was daarna heel dicht bij de gelijkmaker, maar ook Vincent Selhorst schoot de bal tegen de lat.
Klijnhout: “Als het dan snel daarop 1-3 wordt, is de wedstrijd in feite gelopen. Je probeert nog wel wat, maar het lukte niet om 2-3 te scoren.”  Vlak voor tijd werd het ook nog 1-4.
Met 42 tegengoals heeft MASV de meest gepasseerde defensie. Klijnhout: “Ik heb al eerder gezegd, het niveauverschil in deze klasse is gigantisch. Zie de stand en kijk naar de onderste vier ploegen en de rest. Al had ik niet verwacht dat het zo groot zou zijn. Tegenstanders hebben met name op het middenveld en in de voorhoede heel veel kwaliteit lopen en wij schieten te kort om daar iets tegenover te zetten. Maar dat is geen schande.”