MASV pakt de draad weer op

30 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De tuchtcommissie van de KNVB bestrafte MASV in de vierde klasse F afgelopen week met vijf punten in mindering. Zondag moest de knop, hoe moeilijk ook, weer om. Dat lukte, MASV won thuis met 3-2 van Driel.

“Ik ben ontzettend trots op de jongens, vertelde MASV-trainer Jan van der Wouw na afloop. “Na die domper van de uitspraak hebben we de situatie doorgesproken en we hebben met de voeten geantwoord. We hebben in de eerste helft heel goed gespeeld. Na rust was het minder, maar we hebben keihard gewerkt voor een goed resultaat.”
Jamal Hamdaoui zette de thuisclub in de 7e minuut op voorsprong, maar nog geen 60 tellen later lag de bal ook in het Arnhemse doel: 1-1.
MASV was er niet door van slag en nam binnen 20 minuten door Mohassin Ouchene en Nidal Bouraarassi een 3-1 voorsprong.  Op slag van rust verkleinde Driel de achterstand tot 3-1.
In de spannende tweede helft drong Driel aan, MASV gokte op de counter. De thuisploeg kreeg nog twee goede kansen, maar die bleven onbenut.
MASV heeft door de straf van de KNVB ondanks twee overwinningen na vijf wedstrijden pas ëën punt. Het bestuur van de Arnhemse club legt zich echter niet neer bij de straf en gaat in beroep tegen de uitspraak.

Zie ook: Vijf punten in mindering voor MASV (klik hier)

Vierde klasse F
Fortissimo – OSC           2-1
Arnhemia – Angeren      1-4
MASV – Driel                  3-2
Spero – SDOO                2-1
OVC ’85 – Eldenia          0-0
HAVO – FC Jeugd           1-0