MASV na zege boven rode streep

11 maart 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

MASV heeft in de vierde klasse F een belangrijke stap gezet op weg naar klassebehoud. De ploeg van trainer Ton Keijman won op eigen veld met 3-2 van SDOO, een directe concurrent in de strijd tegen degradatie.

MASV presteert na de winterstop met 7 punten uit 3 duels uitstekend. Ook zondag liet de Arnhemse ploeg bij vlagen goed voetbal zien. Vooral in de eerste helft, na een aarzelende eerste10 minuten, sneed de thuisploeg als een mes door de Heterense defensie. Rachid Harrak Gharafi (strafschop), Nidal Bouraarassi en Hakim El Haddad bepaalden de ruststand op 3-0.
“We hebben altijd 10 minuten nodig om op gang te komen, maar daarna lieten we het balletje rollen. We waren zelfs in staat tot 1 keer raken”, zei MASV-trainer Ton Keijman na afloop.
De weelde van een 3-0 voorsprong konden de spelers van MASV echter niet dragen. “We liepen na rust uit de organisatie en we deden dingen die je niet moet doen. Wat wel vereist werd, deden we niet en dan vraag je om problemen. Die kregen we dus ook”, zei Keijman, die SDOO 10 minuten voor tijd op 3-2 zag komen. “Het werd nog heel spannend, maar gelukkig hebben we de punten in huis gehouden.”
MASV (11 punten uit 16 wedstrijden) steeg door de zege 2 plaatsen op de ranglijst. RVW (ook 11 uit 16), SDOO (10 uit 16) en Elistha (3 uit 15) staan onder MASV.

Vierde klasse F
MASV – SDOO                  3-2
DVOL – RVW                    7-1
Elistha – Eldenia              0-5
Arnhemia – Angeren       2-0
Driel – HAVO                  1-2
Fortissimo – OVC’85       3-1