MASV leert niet van eerdere fouten

21 november 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

MASV weet maar niet uit het dal te klimmen. Zondag verloor de Arnhemse ploeg in de vierde klasse F thuis van Fortissimo met 5-1. De ploeg van Ton Keijman nam nog wel een 1-0 voorsprong, maar verviel daarna in oude fouten.

MASV begon angstig en het spel oogde de eerste 10 minuten chaotisch. “Dat is wel te verklaren, want je spel wordt pas zekerder als je punten pakt”, zei Keijman.
MASV worstelde zich echter door die fase heen en kwam na 25 minuten zelfs op 1-0. Laatste man André van den Heuvel schoof in en knalde de bal van buiten het strafschopgebied in de bovenhoek. Lang kon MASV niet genieten van die voorsprong, want 5 minuten later stond het al 1-2. Keijman: “Bij de gelijkmaker stond een speler van Fortissimo bij de tweede paal helemaal vrij. De 1-2 kwam voort uit een strafschop na een handsbal. Maar we leiden ook teveel balverlies op het middenveld. we maken daar acties, we kappen en we draaien. daar stelt een tegenstander zich op in.”
Na rust verscheen de thuisclub 3 keer alleen voor de keeper. Rachid Harak Gharaffi (tweemaal) en Aytas Tazpakoran faalden echter in de afwerking. Die missers werden MASV fataal. Fortissimo kwam in de 70e minuut op 1-3 en daarmee was het duel beslist. In de slotfase bouwden de Edenaren de voorsprong uit naar 1-5.

Uitslagen Vierde klasse F
Elistha – Arnhemia         0-6
Eldenia – RVW                  6-0
HAVO – OVC’85              1-2
Driel – DVOL                    1-2
MASV – Fortissimo         1-5
SDOO – Angeren            gestaakt