MASV keert met kater terug uit Hatert

6 februari 2011 | Van onze AS-redactie

Trainer Ton Keijman had zich zijn competitiedebuut bij MASV anders voorgesteld. In de derde klasse D ging de Arnhemse ploeg met 5-2 onderuit bij mededegradatiekandidaat Hatert.

MASV kwam in de eerste helft met 2-0 achter, maar 10 minuten voor de pauze bracht Danny Hessing de spanning terug: 2-1. “Maar het op dat moment ook al 3-0 of 4-0 kunnen staan”, bekende Keijman. “we kwamen een paar keer goed weg.”
Na de hervatting zorgde Vincent Selhorst met een kopbal na een vrije trap van Faouzi Azoum zelfs voor de gelijkmaker: 2-2. Danny Hessing en Saïd Maamri raakten daarna de lat voor de Arnhemse ploeg. “Na die laatste poging hadden wij 6 man voor de bal en uit die counter scoorde Hatert 3-2”, legde Keijman de tekortkoming van zijn ploeg bloot. Het doelpunt zou met de hand zijn gemaakt, maar daar wilde Keijman geen woorden aan vuil maken. “We gaven na de 3-2 heel veel ruimte weg en daar maakte Hatert gebruik van. Binnen een tijdsbestek van een paar minuten stond het 5-2.”
De teleurstelling was groot bij de Velpse trainer. “Want wij hadden vandaag 1 ding moeten doen en dat was winnen. Nu loopt er een concurrent weg. Maar het heeft ook met kwaliteit te maken. Niet met individuele kwaliteiten, want die zijn volop aanwezig. Maar als elftal heeft de ploeg een aantal zaken niet goed ingevuld. We kwamen nog knap terug. Dat is een compliment waard, maar ook als je de bal niet hebt, zul je wat moeten doen.”

Uitslagen derde klasse D
Blauw Wit – Trekvogels            1-3
Woezik – Rood Wit                    0-1
Groesbeekse Boys – Leones   0-1
Union – Arnhemse Boys         1-1
Fortissimo – WAVV                   0-1