MASV kan draai in 4F nog niet vinden

11 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

MASV kan na de degradatie ook in 4F zijn draai nog niet vinden. Na het verlies van vorige week bij OVC’85 (3-1) ging het zondag op eigen veld helemaal mis tegen Angeren: 0-6. Trainer Ton Keijman houdt echter moed.

De trainer van MASV keek net als vorige week zijn ogen uit. “De eerste 4 tegengoals hadden niets te maken met de kwaliteiten van de tegenstander. Als je de bal bij de tegenstander, die op 20 meter van je doel staat, in de voeten speelt, loopt dat verkeerd af”, zei Keijman. “Simpele inspeelpasses gingen fout. Nog vaker dan dat je dat bij de pupillen ziet.”
Keijman wanhoopt echter niet. “Ik zit nog steeds vol goede moed. We leven van week naar week en wat geweest is, is geweest.”
Duidelijk is wel dat de spelers van MASV de lessen van Keijman snel moeten gaan oppakken. “Want als je niet in de wedstrijd zit, moet je de bal maar op de helft van de tegenstander leggen. Dan zijn ze in ieder geval 60 meter van je eigen goal af. Dat is altijd beter dan mannetjes in je eigen strafschopgebied proberen uit te spelen.”
Bij rust was het al 0-4 en het leed geschied. “Ik ben tijdens de rust in de kleedkamer tegen de muur gaan staan. De mannen waren zelf ook niet tevreden. ik heb ze uit laten razen. ‘Heb je ook nog iets te zeggen, trainer”, vroeg 1 van de spelers. ‘Nee, zei ik. ‘Ik heb alles voor de wedstrijd al gezegd’.”
Het had allemaal nog anders kunnen lopen als André van den Heuvel bij een 0-2 stand vrij voor de keeper had gescoord. “Dat balletje had erin gemoeten, maar helaas schoot André tegen de paal”, aldus Keijman.  Na de hervatting scoorde Angeren nog twee keer. “Maar dat is echt geen wereldploeg”, zei Keijman.