MASV geeft twee keer voorsprong weg

1 mei 2011 | Van onze AS-redactie

MASV nam in 3C in het duel met Fortissimo tweemaal een voorsprong. De ploeg van trainer Ton Keijman moest die echter toch weer prijsgeven en verloor uiteindelijk met 4-2. MASV blijft daardoor laatste op de ranglijst.

Keijman wacht nog steeds op zijn eerste zege met MASV. Dat had zondag tegen Fortissimo gekund, maar de thuisclub liet heel veel mooie kansen onbenut. Bovendien miste Saïd Maamri na de pauze bij een 2-3 stand ook nog een strafschop.
In de eerste heft kwam MASV tweemaal op voorsprong. “Maar telkens was het binnen een minuut alweer gelijk”, zei Ton Keijman, trainer van MASV. “En dan geef je de wedstrijd eigenlijk weg.”
De bezoekers kwam in de tweede helft uit een strafschop op 2-3. “Heel zwaar gestraft. Een beetje overdreven”, vond Keijman, die even later tot zijn grote genoegen zag dat ook MASV een penalty kreeg. Saïd Maamri werd gevloerd en hij ging zelf achter de bal staan. De doelman van Fortissimo stopte de niet al te best ingeschoten strafschop.
Maamri stond daarna nog 4 keer oog in oog met de Edese doelman, maar hij kreeg de bal niet in het doel. In de laatste minuut werd het ook nog 2-4 in een wedstrijd, waarin er voor MASV wel iets meer in had gezeten.

Uitslagen 3D
WAVV – Blauw Wit                     2-0
Union – Groesbeekse Boys     0-1
Arnhemse Boys – Woezik       1-3
Leones – Hatert                        1-0
Rood Wit – Trekvogels             2-3
MASV – Fortissimo                   2-4