Lunteren maatje te groot voor DVOV

8 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

DVOV heeft zaterdag de harde wetten van de derde klasse A leren kennen. De Velpse ploeg, vorige week onverdiend verliezend van De Treffers (0-1), was nu duidelijk de mindere van Lunteren. Het werd 5-0.

“Lunteren is voor ons een maatje te groot”, constateerde trainer Eric Arensten van DVOV na afloop. “op die overwinning valt dan ook niets af te dingen, al viel die wel iets te hoog uit. Maar Lunteren heeft een goede ploeg en gaat ook in de bovenste regionen meedraaien.”
DVOV kwam slecht uit de startblokken en stond al na 7 minuten met 2-0 achter. Arentsen: “Na een half uur kwamen we wat beter in de wedstrijd, maar net voor rust werd het ook nog 3-0.”
Een kwartier na de pauze was het helemaal bekeken voor DVOV. Al dan niet vanuit buitenspelpositie scoorde de thuisploeg de vierde treffer: 4-0. “We kregen daarna nog drie goede kansen. Twee keer was Sjoerd Tjoonk dicht bij een treffer. Helaas miste hij, al zat er ook pech bij”, aldus Arentsen, die ook Sander Beek nog een mogelijkheid onbenut zag laten. Lunteren scoorde in de slotfase ook nog een vijfde treffer.
Lienden en Wageningen voeren na twee duels de ranglijst aan met 6 punten uit 2 duels.

Uitslagen Derde klasse A
DVE-Trajanus – Lienden     1-2
Wageningen – Kesteren      2-1
Ostrabeke – Elsweide          2-2
UNI VV – Redichem             1-3
De Treffers – SKV               2-2
Lunteren – DVOV               5-0