Loting Arnhem Cup in Sportcafé

13 maart 2014 | Van onze AS-redactie

Het voetbaltoernooi om de Arnhem Cup kent dit jaar weer een sterke bezetting. Onder de 27 deelnemende ploegen bevinden zich de hoofdklassers RKHVV en De Bataven. De loting is vrijdag 14 maart tijdens een sportcafé in het clubhuis van de Arnhemse voetbalvereniging Eendracht.

 

Het toernooi wordt dit jaar voor de 45e keer gehouden. Behalve twee hoofdklassers hebben zich vijf eersteklassers ingeschreven voor het prestigieuze toernooi. Ook Babberich is dit keer van de partij. Onder de 27 deelnemende ploegen bevinden zich 14 Arnhemse teams.
De loting zal worden verricht door Tom Dijkerman, aanvoerder van AVW’66 (winnaar Arnhem Cup 2014) en Jan Snellenburg, bestuurslid van Vitesse.
Behalve Dijkerman en Snellenburg komen ook Danny Meuken (voorzitter van de Arnhemse Sport Federatie), Geert van Gessel (algemeen voorzitter van de tuchtcommissie KNVB Oost) en Bert Roetert (voorzitter van de raad van bestuur van Vitesse) aan het woord tijdens het Sportcafé. Kevin Moeliker, trainer van Vitesse onder 15 jaar, verricht de loting van de Arnhem Jeugd Cup en zal daarnaast vragen over de jeugdopleiding van Vitesse beantwoorden.
Bestuursleden van de stichting AV Cranevelt, sponsor van de Arnhem Jeugd Cup, komen met een belangrijke mededeling en Rob Heise, Marjo Kraayvanger, Gijs van Lotringen en Raymond Courbois zullen namens de organisatie het woord voeren.
De eerste ronde van het toernooi om de Arnhem Cup is op dinsdag 25 maart. De strijd om de Arnhem Jeugd Cup gaat op woensdag 26 maart van start. De finales van beide toernooien zijn op zaterdag 14 juni en worden gespeeld op het terrein van Eendracht.
Het Sportcafé op vrijdag 14 maart wordt gehouden in het clubhuis van voetbalvereniging Eendracht aan de Doorwerthlaan 6 in Arnhem. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.

Deelnemende clubs Arnhem Cup (senioren): Angeren, Arnhemia, Arnhemse Boys, AZ 2000, AVW ’66, Bemmel, De Bataven, De Paasberg, Duno, DVV zat, Eendracht Arnhem (za), Eendracht Arnhem (zo), Eldenia, Elsweide, ESA, ESCA, Presikhaaf, MASV, OVC ’85, Rheden, RKHVV, Oranje zon, Spero, Babberich, VDZ, Veluwezoom en Angerlo Vooruit.

Deelnemende clubs Arnhem Jeugd Cup (D-pupillen): Angeren, Arnhemia, Arnhemse Boys, AZ 2000, AVW ’66, Bemmel, De Bataven, De Paasberg, DVOV, DVV, Eendracht Arnhem, Elsweide, ESA, Presikhaaf-ESCA combinatie, Groessen, GSV ’38, GVA, Jonge Kracht, OBW, OVC ’85, Rheden, RKHVV, RKSV Driel, Westervoort, SDOO. SML, Spero, VDZ, Veluwezoom en VVO.