Lentjes voorspelt winst Jonge Kracht

9 februari 2011 | Van onze AS-redactie

Jan-Willem Lentjes (Jonge Kracht) en Falko Wouters (Eldenia) spelen zondag topduels. Lentjes ziet zijn ploeg winnen bij De Bataven, Wouters voorspelt een Eldenia-zege bij VVO. In tipspel 14 staat het tweetal tegenover elkaar.

In de eerste klasse E speelt Jonge Kracht zondag de Betuwse kraker bij De Bataven. Na het teleurstellende gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Epe (2-2) denkt middenvelder Jan-Willem Lentjes van Jonge Kracht dat zijn ploeg in Gendt de overwinning pakt: 1-2.
De Huissenaar heeft ook veel vertrouwen in het optreden van stadgenoot RKHVV bij Sneek Wit-Zwart. Volgens Lentjes wordt het in Friesland 1-3.
Lentjes heeft het toch al goed voor met de Betuwse ploegen. Hij ziet het Elster Spero een punt pakken tegen Presikhaaf (2-2) en verwacht dat HAVO in Haalderen VDZ de baas is: 2-1.
De topper in 4F is zonder twijfel VVO-Eldenia. Middenvelder Falko Wouters van Eldenia bulkt van het vertrouwen in zijn ploeg. De 20-jarige Eldenaar houdt het voor zondag op 1-2 op sportpark De Pinkenberg.
Zowel Wouters als Lentjes verwacht dat Vitesse aan een kansloze missie begint bij FC Twente. Wouters voorspelt 3-0, Lentjes 3-1 in het voordeel van de landskampioen.

Klik hier voor de voorspellingen van Jan-Willem Lentjes en Falko Wouters.