Koploper Arnhemia blijft bij de les

27 oktober 2013 | Van onze AS-redactie

Arnhemia (gestreepte shirts) blijft het goed doen in de vijfde klasse G. De ploeg van trainer Pierre van de Berg is na de 4-0 winst op Brakkenstein weer koploper. Maikel Peters scoorde tweemaal voor de thuisclub.

 

Arnhemia nam al in de tweede minuut door Rewan Hamdaziz een voorsprong. Die vroege treffer zorgde bij de thuisclub niet voor rust in het spel. De thuisclub was bij balbezit slordig en de bezoekers kregen ook een paar prima mogelijkheden op de gelijkmaker.
Na de pauze werd alles anders. In de openingsfase van de tweede helft had Maikel Peters eerst nog pech met een vrije bal, maar kort daarna scoorde hij toch met een listige trap: 2-0.
In de slotafse bediende aanvoerder Robbie Bouwmeister met een verre pass Halim Achemlal, die Mustafa Yildiz in staat stelde te scoren: 3-0. In blessuretijd maakte Maikel Peters nog zijn tweede treffer: 4-0.
Arnhemia gaat in 5G met 16 punten uit 6 duels aan kop. DVE Trajanus, dat zijn wedstrijd bij VVLK zag worden afgelast, is met 14 uit 6 tweede. De Paasberg, dat thuis met 6-1 DVSG oprolde, is derde met 13 uit 6.
De Arnhemse derby Eendracht – Elsweide eindigde in een 3-0 zege voor de bezoekers.