Jubileumboek over 122 jaar VVO

9 juni 2024 | Van onze AS-redactie

‘Olympia’ – Van Knollenkamp naar Pinkenberg is de titel van een jubileumboek dat is verschenen bij voetbalclub VVO uit Velp. Het boek is van de hand van Ruud Schwartz, oud-speler van het eerste elftal en oud-voorzitter.

‘Olympia’ – Van Knollenkamp naar Pinkenberg strekt zich uit over de periode van 1901 tot 2023 en verhaalt over optimisme, creativiteit, van de gevestigde orde tegenover vernieuwingsdrang, van sportieve hoogte-en dieptepunten, van onvoorwaardelijke clubliefde, van stevige meningsverschillen, maar ook samen de schouders eronder zetten en tenslotte het ultieme plezier van het met elkaar genieten van het verenigingsleven en het edele voetbalspel in saamhorigheid en verbinding met de ander.

De presentatie heeft recent plaatsgevonden in de kantine van het clubhuis op De Pinkenberg, thuishaven van Voetbal Vereniging Olympia (VVO). Het eerste exemplaar van het boek werd door voorzitter Coen Zwiers uitgereikt aan de ereleden van VVO.

Het jubileumboek kost €19,01, een tweede druk is reeds in voorbereiding. Bestellen kan bij Brian Donderwinkel, E.: organisatie@vvo.nu.

(Foto ‘s: Ben Gal)