Janhein Wisse stapt op bij Westervoort

16 november 2010 | Van onze AS-redactie

De eerste selectie van Sportclub Westervoort is opnieuw verder uitgedund. Janhein Wisse heeft de technische staf van de Liemerse voetbalvijfdeklasser laten weten, dat hij niet langer wil uitkomen voor de hoofdmacht.

Enkele weken geleden stapten de spelers Jordie Hengelman en Bas Berendsen al op. Volgens voorzitter Gerrit Gudden van Westervoort is Janhein Wisse gestopt wegens ‘motivatieproblemen’. “Ik weet niet hoe lang dat duurt”, zegt Gudden. “Waar hij eerder kon excelleren, lukt hem dat nu niet. Zo’n fenomeen als ‘motivatieproblemen’ is lastig te verklaren. Ik moet er heel erg aan wennen, maar ik ben van een oude generatie. Als ik ’s morgens gevoetbald had, bleef ik daarna nog hangen om misschien in een ander elftal mee te mogen doen.”
Sportclub Westervoort maakt een onrustig seizoen door. Ook trainer Bob Hartemink stapte enkele weken geleden al op. Behalve wegens privéomstandigheden wilde hij ook niet langer als ‘politieagent’ fungeren. Het bestuur van de Liemerse vijfdeklasser is op zoek naar een nieuwe trainer. Totdat de opvolger van Bob Hartemink is gevonden, leidt aanvoerder Danny Kampschreur samen met elftalleider Frank Wanders de training. Wanders en keeperstrainer Ronald van Rossum  verzorgen de coaching tijdens de wedstrijden. Afgelopen zondag verloor Westervoort thuis met 4-0 van RKPSC.