Getergd Arnhemia revancheert zich

9 oktober 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Met bij vlagen oogstrelend spel heeft Arnhemia zondag in 4F een tumultueuze week positief afgesloten. Op sportpark De Bakenhof was de ploeg van trainer Anthony Uffing met 7-0 te sterk voor het zwakke RVW.

Met die mooie zege sloot Arnhemia een vervelende week af. Na het tumultueuze duel van afgelopen zondag bij Angeren (3-3),  met rode kaarten voor trainer Anthony Uffing, Ricky Görtz en Rewan Hamdaziz,  ging het deze week wat minder over het voetbal zelf bij Arnhemia.
“Bij ons leefde daarom het gevoel dat we wat recht moesten zetten tegen RVW”, sprak trainer Anthoy Uffing na de 7-0 zege op de Renkumse tegenstander. “We moesten met onze voeten praten in plaats van met de mond en dat is gelukt. We hebben laten zien waartoe we in staat zijn en kregen na afloop nog een compliment van de scheidsrechter. Die was trouwens verschrikkelijk goed.”
Arnhemia speelde vooral in het eerste half uur erg goed. Het was Roel Lanting die de score opende (1-0), waarna Ricky Muller, Maikel Peters en Frank Dibbets de stand nog voor rust op 4-0 zetten. Daar kwamen na de pauze nog 3 doelpunten bij. Na twee goals van Maikel Peters bepaalde Frank Dibbets de eindstand op 7-0.
“We gaan deze hard trainen en ons voorbereiden op de wedstrijd bij Eldenia. Voor ons is dat een topper en we gaan proberen daar voor een stuntje te zorgen”, besloot Uffing.
Met 7 punten uit 5 wedstrijden neemt Arnhemia in 4F een middenmootpositie in. Koploper Eldenia (16 uit 6) verspeelde zondag zijn eerste 2 punten door een gelijkspel bij DVOL (0-0).

Uitslagen Vierde klasse F
Arnhemia – RVW                     7-0
DVOL – Eldenia                        0-0
Driel – OVC’85                         4-0
MASV – HAVO                          1-2
Elistha – SDOO                        1-3
Fortissimo – Angeren            0-3