‘Gestolen punt’ voor VVO bij OBW

30 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Trainer Dave de Jong (foto) van VVO (vierde klasse D) sprak na afloop van het duel van zijn ploeg bij OBW van een ‘gestolen punt’. De Velpse ploeg kwam pas vijf minuten voor tijd door Marco Corba op gelijke hoogte: 2-2.

VVO had in het eerste half uur het wat betere van het spel en kreeg ook enkele kansen op de openingstreffer. Die viel pas na een half uur. Daan Ruijling tikte de bal na een corner van dichtbij in het Zevenaarse doel: 0-1. Kort voor de pauze kwam OBW op gelijke hoogte. De bal rolde na een vrije trap vanaf de flank in de hoek.: 1-1. “Iedereen miste de bal. Het was niet best verdedigd”, vond De Jong.
Na de hervatting nam OBW de leiding en de thuisclub kreeg daarna voldoende mogelijkheden de score uit te bouwen. Doelman Frans Budel van VVO verrichtte enkele goede reddingen, maar had ook geluk. “We kwamen ook een paar keer goed weg, toen de bal van dichtbij werd overgeschoten”, zei De Jong, die aan de tweede helft weinig plezier had beleefd. “We hebben de wedstrijd ondergaan. Het plezier, de concentratie en de beleving die er vorige week wel waren, waren nu niet aanwezig.”
Toch hield VVO nog een punt aan het bezoek aan Zevenaar over. Marco Corba bekroonde een individuel actie af met afstandsschot: 2-2.
VVO heeft na 5 wedstrijden 5 punten en staat in 4D op een negende plaats. Zondag komt dorpsgenoot en koploper Veluwezoom (13 uit 5) op bezoek.

Vierde klasse D
Veluwezoom – Loil                        3-0
RKPSC – GSV ’38                            4-2
Angerlo Vooruit – Sprinkhanen      5-3
HC ’03 – Dieren                             2-1
Keijenburgse Boys – Groessen       3-2
OBW – VVO                                    2-2