Genieten op Rozendaalse Veldloop

6 september 2017 | Van onze AS-redactie

Regionale atleten kijken uit naar de eerste woensdag in september. Dan is traditiegetrouw de Rozendaalse Veldloop, vanavond voor de 34e keer. Net als eerder op 6 juni bij de Bedriegertjesloop is er individuele tijdwaarneming en kunnen de lopers zichzelf na afloop terugzien op een finish-filmpje.

Op het fraaie parcours in de omgeving van het Rozendaalse veld, met de start en finish in park Rosendael, kunnen de deelnemers kiezen uit twee afstanden: 12 kilometer (start 19.00 uur) of 5,5 kilometer (start 19.10. uur). Vanaf 18.00 uur staan de inschrijftafels bij start/finish bij de boerderij in park Rosendael. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro.
De prachtige route gaat voor het belangrijkste deel over onverharde bospaden. Er zijn felle klimmetjes maar ook redelijk vlakke stukken. Bij de finish wacht een warm onthaal van speaker Herman Wegerif. 

Meer informatie over de Rozendaalse Veldloop is te vinden op onze website: www. bedriegertjeslopers.nl of www.rozendaalseveldloop.nl

* Foto boven: De Arnhemse Maud van Lent (midden) was vorig jaar de snelste vrouw op de 5, 5 kilometer. Links Sandra Brachten (derde), rechts Janna Brouwer (tweede).